Staycation (DIY-tips!)

Eerder kon je mijn recensie lezen van Het Dorpje Happiness, geschreven door Holly Martin. Vandaag heb ik echter een staycation post voor jullie, volledig geïnspireerd door de creatieve Willow die komt wonen in het dorpje Happiness.

Nog even een greep uit mijn recensie van Het Dorpje Happiness:

‘Zoek je een lekker feelgood-verhaal en heb je bijvoorbeeld de serie van Cocklebarry Bay verslonden? Dan is Happiness dé nieuwe serie voor jou. Het is een schattig liefdesverhaal dat zich afspeelt in een heerlijk klein dorpje waar je jezelf even in kan verliezen.’

Willow, het hoofdpersonage van de Happiness serie, is een creatieve jongedame die houdt van kleur. Zij pakte dan ook de verfkwast en versierde een aantal saaie, witte huizen in Happiness met de mooiste bloemen, maar ook is zij kaarsenmaker en maakt ze de leukste creaties. Aangezien we ons huis niet uitkunnen, geef ik jullie een paar DIY-tips waardoor je net als Willow je huis een beetje vrolijker kunt maken!

Tip 1: Raamversiering

Nu het wat kouder wordt en Halloween en kerst voor de deur staan, zijn bloemen misschien een beetje gek. In plaats daarvan kun je bijvoorbeeld pompoenen en spinnen (Halloween) of sneeuwpoppen, sneeuw en kerstbomen (kerst) op je ramen schilderen. Dit is al helemaal leuk als je kinderen hebt. Je kunt hier bijvoorbeeld raamverf kopen die je er, als je het zat bent, weer vanaf kan trekken. Zo is het niet permanent!

Tip 2: Plantjes

Natuurlijk zijn planten perfect om te houden, je hoeft er je huis niet voor uit en het geeft een geweldig gevoel als jouw ene zaadje ontkiemt tot iets geweldigs. Daarnaast zorgen ze natuurlijk voor zuurstof én staat het leuk in je huis. Ik zou zeggen, koop wat stekjes en ga ermee aan de slag!

Gratis stockfoto met blauw, designen, drinkglas

Tip 3: Kaarsen

In Het Dorpje Happiness heeft Willow het beroep van kaarsenmaker. Dat kun jij natuurlijk ook! Als je restanten van kaarsen overhebt die je niet verder kan opbranden, smelt ze dan om in een pannetje en maak er een nieuwe kaars van, door er een nieuwe lont in te doen. Voeg ook wat kleur- en geurstof toe, om het nét wat persoonlijker te maken.

Ik heb dit boek gekregen van de uitgever. Mocht je het ook willen kopen, kun je hier klikken om het boek te kopen op Bol.com en hier op Bazarow. Je betaalt niets extra, maar ik krijg wel een kleine commissie wanneer je dit doet.

Eén opmerking over 'Staycation (DIY-tips!)'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: