Biervaneigenbodem unboxing!

Onlangs werd ik benaderd door Wouter van Bier van eigen bodem, of ik een pakket van hen wilde ontvangen. Na even rondgeneusd te hebben op hun website was ik verkocht: Betaalbare, lokale bierpakketen met aandacht voor duurzaamheid. Ik wilde verrast worden met mijn pakket, en dat hebben ze zeker gedaan. Hierbij mijn unboxing met winterse bieren!

De jonge Marnix en Wouter uit Vlaardingen hebben Bier van eigen bodem opgericht, met als uitgangspunt kleine brouwerijen op de kaart te brengen. Ze hebben oog voor duurzaamheid omdat alle bieren uit de regio komen en er zo min mogelijk transport aan te pas komt. Ze hebben verschillende pakketten, van alcoholvrij tot cadeaupakketten en proefpakketten, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. Je krijgt er hoe dan ook een opener bij en een boekje met informatie over de bieren.

Ik kreeg een verrassingspakket en werd niet teleurgesteld! Dit is het winterse pakket met (Rotterdamse) snacks. Die verkopen ze dus ook op de site en zitten in sommige pakketten, maar je kunt ze ook toevoegen aan je pakket als je er zelf één samenstelt. Ik heb de kaas al geproefd en die was heerlijk.

Erik de Noorman – Brouwerij Klein Duimpje
Brrrr… – Brouwerij de Koperen Kat
Voorschotens Quadrupel – Brouwerij Voorschoten
Mosterd dille dip – Rotterdamse oude kaas – Kaasbollen
Informatieboekje en opener

Ik was blij verrast met het pakket. Omdat het kleine brouwerijen zijn, zal zelfs een fervente bierliefhebber de bieren nog niet kennen, én ik ben een voorstander van duurzaamheid (en kaas). De persoonlijke touch door de brief en de extra informatie over de bieren vind ik een groot pluspunt. Ik ga Marnix en Wouter zeker in de gaten houden! Ze hebben ook een Instagram @biervaneigenbodem.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op Bier van eigen bodem (de link is klikbaar). Dankjewel voor het mooie pakket, jongens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: