Mout Bierfestival bij je thuis

Als bierliefhebber zul je het Mout Bierfestival vast wel kennen. Het is een heerlijk, low-key bierfestival met muziek, hapjes en (natuurlijk) drankjes, dat zich dit jaar zou afspelen in Nijmegen, Arnhem, Enschede en Tilburg. Vanzelfsprekend is het een jaar verplaatst vanwege de crisis, maar ze hebben ook een alternatief opgezet: het Mout Bierfestival bij je thuis, met het Mout Bierfestival-Experience pakket!

Samen met brouwerijen, partners, medewerkers en vrienden heeft de organisatie van Mout er toch wat van weten te maken. Zij hebben samen het Mout Bierfestival-experience pakket samengesteld, waarbij je kunt kiezen tussen twee verschillende pakketten met bieren van de 14 brouwerijen die origineel op het festival zouden komen.

Het eerste pakket (kost 30 euro ex. verzending) bevat 6 speciaalbieren van Oersoep, Frontaal, Rott, Almanac, de Blauwe IJsbeer en de Kleine Beer, en geeft toegang tot de livestream op zondag 21 juni om 16.00 uur. Je krijgt dat deelname tot de online proeverij van Arvid Bergström (inclusief intructies voor bijpassende happen), een entreeticket voor het eerstvolgende Mout bierfestival (!), een Mout bierglas en de mogelijkheid om na te borrelen in het digitale café van Café van Ouds.

Het tweede pakket (kost 42,50 ex. verzending) bevat 9 speciaalbieren van Walhalla, Uwe Cider, Finne, VandeStreek, Bronckhorster, Hooglander, Rocky City Brewing, Almanac en Davo, en geeft toegang tot de livestream op zaterdag 20 juni om 20.00 uur. Je krijgt dat deelname tot de online proeverij van Arvid Bergström (inclusief intructies voor bijpassende happen), een entreeticket voor het eerstvolgende Mout bierfestival (!), een Mout bierglas en de mogelijkheid om na te borrelen in het digitale café van Café van Ouds, maar ook Mout gadgets.

Voor kaartjes en meer info kun je naar deze site gaan, en het Mout bierfestival op social media volgen, zodat je niks mist! En als je gaat, wens ik je heel veel plezier 🙂

Dit artikel is niet gesponsord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: