Friday Five: Films die ik in 2020 wil zien

Welkom bij de Friday Five! Met een aantal bloggers doen we de ‘Friday Five’ bedacht door Joost van Nerdygeekyfanboy. Hierbij laten we (bijna) elke vrijdag weten welke 5 boeken (of in dit geval films) op de lijst gaan van een bepaald thema. Deze week is dat films die ik wil zien in 2020. Laten we beginnen!

Mulan

Mulan
Mulan is één van mijn favoriete disneyfilms. Hij is grappig, heeft genoeg vechtscènes en bevat een vleugje historie en feminisme. Heerlijk! Ik kijk ernaar uit de life-action versie van deze strijdster op het witte doek te zien.

Onward
Weer een Disney-film: Onward! Ik ben een grote fan Pixar films, ze hebben vaak een prachtige boodschap, zijn leuk voor jong en oud en kunnen je laten lachen en huilen. Deze heeft ook nog een beetje een nerd-gehalte waar ik van hou.

No Time To Die
Natuurlijk kan James Bond niet aan dit lijstje ontbreken. Ik ben geen enorme Bond-fan. Ik werd in het begin van mijn relatie meegesleurd naar Spectre, en hoewel ik liep te zeuren dat ik niet van James Bond hield (oh Merel… ) kwam ik erachter dat ik hem vet vond! Ook Skyfall vond ik tof, en nu heb ik zin in No Time To Die. Laat maar komen.

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It
Ik hou van horror films. Dat komt eigenlijk omdat het ongeveer de enige films zijn die ik ’s avonds kan kijken zonder in slaap te vallen (schaam schaam) en omdat ik niet snel bang te krijgen ben. The Conjuring films vind ik heel vet, omdat ze op waargebeurde dingen gebasseerd zijn. Ik kijk dus uit naar deel 3!

Coming 2 America
Mijn kindertijd in een notendop: Coming to America. Ik vond hem ge-wel-dig en quote stukken uit de film nog tot op de dag van vandaag (‘just let you souuuuuuuul glow!’) dus ik ben heel benieuwd wat ze gaan maken van de sequel. Volgens mij ben ik wel één van de enigen die hier enthousiast over is, dus mocht je hem nog niet gezien hebben, hieronder een filmpje van één van mijn favo stukken uit de eerste film.

Hieronder vind je een lijstje met de bloggers die meedoen, neem daar vooral ook een kijkje voor meer Friday Fives!

Naar welke film in 2020 kijk jij uit?

3 gedachten over “Friday Five: Films die ik in 2020 wil zien

  1. Ik ben echt weer heel slecht op de hoogte dus ik kan alleen Little Women noemen die binnenkort uitkomt, of zelfs al is? 🙈 Die lijkt me echt superleuk! Coming to America 2 ben ik ook nieuwsgierig naar en wil ik zeker zien, ook al ben ik er wel bang voor dat het zo’n flop gaat worden, deel 1 lijkt me lastig te evenaren dus we gaan het zien!

    Like

  2. Mulan en Onward lijken me ook ontzettend leuk, ik wil die ook zeker gaan zien in 2020! Pfoeh, echt genoeg leuke films om naar uit te kijken 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: