Rennen voor ALS: De uitslag!

Weten jullie nog dat ik aankondigde te gaan rennen voor stichting ALS? Vandaag (4 januari) was de grote dag. Ik werd om half acht al wakker met buikpijn van de zenuwen: Ik heb nu eenmaal geen geweldige conditie en voelde dat de verwachtingen (vooral die van mezelf) hoog waren. Hoe is het gegaan en nog belangrijker, hoeveel heb ik opgehaald?

Om 10.00 uur stipt stonden mijn moeder en ik in de startblokken. Omdat zij vaker rent, had ze beloofd met me mee te gaan. Eigenlijk zou ze maar een paar rondjes meerennen, maar uiteindelijk heeft ze alles meegerend. Respect voor deze vrouw!

Stiekem had ik mezelf niet hoog ingeschat, ik gokte op 4/5 rondjes. Toen één van de coaches echter tijdens het vierde rondje met ons meeliep en vertelde dat ze het tiende rondje met iedereen van de club wilde rennen, voor ALS, kon ik geen nee zeggen en moest ik van mezelf door.

Alle mensen die aanwezig waren renden het laatste rondje (naar de 4 kilometer) met me mee. Het voelde geweldig, wat een spirit hadden ze. Dit sleepte me erdoorheen waardoor ik de 10 rondjes gehaald heb!

Ik die een poging doe tot een eindsprint

Met de enorme hulp en steun van vrienden, familie, volgers en natuurlijk de meerenners op de atletiekbaan heb ik uiteindelijk 227 euro opgehaald voor Stichting ALS! Ik wil jullie enorm bedanken.

M

Donateurs: Cas, Ellie, Jeroen, Nick, Elke, Simone, Carlijn, Lise, Lars, Sjoerd, Luuk, Mauri, Inge, Ellen & Patrick, Sandra, Larissa (Larissaglamourbooks), Moniek (Moniek.and.craftbeer), Pascal (Pascalbeerfoodie), Peter (Dutchplaystationgamer), Chris (Chris_buckee_reviews_beer) en Zero_Waist.

7 gedachten over “Rennen voor ALS: De uitslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: