Bierproeverij boeken?

Wat leuk dat je een bierproeverij wilt houden! Als gediplomeerd Bierista ben ik bekwaam in het geven van gezellige bierproeverijen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of voor andere particuliere aangelegenheden. In de omgeving van Uden, Oss, Bernheze en Meierijstad ben ik in te huren om op locatie te komen en een gezellige avond te verzorgen.

Beginner/basis: Op de avond zelf kun je voor 25 euro per persoon genieten van 6 verschillende (proef)bieren. Het is ook mogelijk om voorkeuren aan te geven of een bepaald thema aan de avond te geven, zoals een bepaald land of een bierstijl.

Ervaren/expert: Bij deze proeverij, eveneens met 6 proefbieren en snacks, gaan we kijken naar uitdagendere stijlen en exclusievere bieren. Deze proeverij kost 30 euro per persoon.

Locatie: In overleg (op locatie)
Prijs: 25 euro p.p. met een minimum van 5 personen. Bier & spijs (met bijpassende hapjes) tegen meerprijs in overleg. Doorsnee snacks zijn inbegrepen. 30 euro p.p. bij ervaren bierdrinkers, de stijlen zijn spannender en de bieren exclusiever.
Datum: In overleg
Boeken kan via de contactpagina of door een mail te sturen naar booksbeersandbeyond@gmail.com

‘Weer een heerlijk avondje biertjes proeven met onze bierclub gehad. Bedankt voor de goede zorgen en uitleg’

Dick van Zutven van café ’t Stulpke

‘Jullie hadden fantastische bieren bij, wat een enthousiasme en wat een kennis!’

Samantha van 4bbq.nl


%d bloggers liken dit: