10 x spellen van 10 euro (kerst- & sintspiratie!)

Sint en kerst staan alweer voor de deur, dus het is tijd voor (schoen)cadeautjes. Omdat veel mensen een klein budget hebben vanwege een surprise of omdat je gewoon iets in een kerstsok of schoentje wil stoppen, een overzicht van mijn favoriete spellen van 10 euro of minder!

  1. Qwixx – White Goblin Games

Qwixx is één van mijn favoriete spellen ooit. Het is een dobbelspel dat erg makkelijk is om te leren, erg leuk om te spelen en dat ook nog eens snel is.

2. Escape Room the Game (2 spelers) – Identity Games

Escape Room the Game heeft twee spellen voor twee spelers, waarbij je een paar uur zoet bent. Het is ook nog eens enorm coronaproof, want je hoeft er het huis niet voor uit.

3. Regenwormen – 999 Games

Regenwormen is ook een enorm makkelijk dobbelspel, dat perfect is voor meerdere spelers. Je kunt elkaar een beetje pesten, moet een beetje rekenen, maar vooral goede keuzes maken.

4. Skip-Bo – Mattel Games

Skip-Bo heb ik zelf niet, maar wel een paar keer gespeeld bij mijn schoonfamilie die het een heel leuk spel vinden. Het is een simpel kaartspel waarbij je snel moet reageren.

5. Saboteur – 999 Games

Saboteur is een enorm leuk spel waarbij je door mijnen moet kruipen om goud te vinden als je een kabouter bent, en het geheel moet saboteren als je de saboteur bent! Perfect om te spelen met meer dan 4 spelers. Saboteur Duel is perfect voor twee spelers.

6. De Weerwolven van Wakkerdam – 999 Games

Weerwolven van Wakkerdam is één van mijn favoriete spellen ooit! Het is een rollenspel voor een groot aantal spelers (gezelschappen van 8 mensen of meer) dat spannend is en waarbij je veel moet overleggen.

7. The Mind – White Goblin Games

The Mind is een tof spel waarbij je weinig moet praten, maar wel goed op elkaar in moet spelen. Je gaat met zijn allen van 1 naar 100 tellen met kaarten, maar mag niks tegelijk opleggen en je weet niet welke kaarten anderen hebben.

8. Sushi Go – White Goblin Games

Sushi Go is een super grappig en schattig kaartspel waarbij je zo veel mogelijk punten moet behalen met het maken van sushi, wat je doet door kaarten door te geven aan andere spelers.

9. Claim – White Goblin Games

Claim is misschien wel mijn favoriete kaartspel. Het is een slagenspel met een fantasy-randje en een heleboel extra regels, dat perfect te spelen is met twee personen. Aanrader!

10. Black Stories Uni – Story Factory

Dit was de enige Black Stories die ik kon vinden op onze grote blauwe vriend die onder de 10 euro was, maar als je goed zoekt zul je andere Black Stories vinden van 10 euro of minder. Black Stories zijn verhalen over moorden of een ongeluk, waarbij je moet raden wat er precies is gebeurd.

Kijk voor meer tips vooral even op mijn Instagram account. De linkjes die hierboven staan zijn affiliate linkjes, dat betekent dat ik een klein percentage verdien wanneer je via deze link iets besteld. Je betaalt zelf niks extra’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: