Rolverdeling – Mijn Water Dreamcast!

Samen met Nathalie van BooksandSparkles, Joost van NerdyGeekyFanboy, Rosanna van TheQueenofGeek en Emmy van ZonenMaan ben ik ambassadeur van de Elfhame serie én de Modern Fearie Tales serie. Wanneer er nog geen film is gemaakt van een (bekend) boek of boekenserie, worden er wel eens Dreamcasts gemaakt: Personen die jij zou kiezen om bepaalde personages te spelen wanneer er een film van het boek zou worden gemaakt. Dit zijn mijn keuzes voor de Water cast, oftewel de R van Rolverdeling!

Kaye Fierch

Kaye is een jonge meid die op een gegeven moment ontdekt dat ze een Faerie is. Ze is best aardig en een beetje terughoudend, dus waarschijnlijk is Taylor Spreitler een goede match!

Ellen Fierch

Ellen Fierch is een rockchick, maar alsnog wel een lieve moeder voor Kaye, ook al is ze een beetje egoïstisch. Ik denk dat met haar acteervaardigheden, Blake Lively Ellen zou kunnen spelen.

Roiben (Rath Roiben Raye)

Roiben is een badass en een brede vechter. Ik zie een Liam of Chris Hemsworth met lang, wit haar wel een Roiben zijn.

Corny (Cornelius Stone)

Corny is een slungelige en dorky homoseksuele tiener, dus ik vind het lastig om een acteur voor hem te vinden! Op de een of andere manier is hij ook wel heel schattig en aardig op zijn eigen manier, net als Andrew Garfield! Oké, Garfield is inmiddels redelijk oud, maar hij heeft die dorky look helemaal.

Janet

Ik vind het lastig te bedenken hoe Janet eruit zou moeten zien, maar ik vind Lucy Hale een goede optie voor Janet. Het is een losse meid waar jongens op vallen, dus ik kan me voorstellen dat ze vrij knap is. Ik ga in deze voor Lucy Hale!

Wie zou jij kiezen voor deze dreamcast van Water?

Eén opmerking over 'Rolverdeling – Mijn Water Dreamcast!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: