Elfhame – Mijn dreamcast!

Samen met Nathalie van BooksandSparkles, Joost van NerdyGeekyFanboy, Rosanna van TheQueenofGeek en Emmy van ZonenMaan ben ik ambassadeur van de Elfhame serie, waarvan het laatste deel, De Verbannen Koningin, net uit is gekomen! Wanneer er nog geen film is gemaakt van een (bekend) boek of boekenserie, worden er wel eens Dreamcasts gemaakt: Personen die jij zou kiezen om bepaalde personages te spelen wanneer er een film van het boek zou worden gemaakt. Dit zijn mijn keuzes voor de Elfhame cast!

Jude Duarte

De powerwoman van het verhaal moet ook door een powervrouw gespeeld worden. Vandaar dat ik kies voor Emma Watson! Ik vind haar prachtige bruine ogen ook perfect bij Jude passen en denk dat zij ook écht zou opkomen voor haar familie in plaats van liefde.

Cardan Greenbriar

Deze keuze was snel gemaakt, in mijn hoofd zag ik namelijk Ian Somerhalder in mijn hoofd elke keer als ik aan Cardan dacht, maar dan in een jongere versie. Met die arrogante grijns op zijn gezicht en het gevoel dat de wereld van hem is, ja, ik zie het wel voor me.

Taryn Duarte

De zus van Jude moet natuurlijk een beetje op haar lijken. Een vleugje powervrouw, maar een zachtere persoonlijkheid dan Jude. Ook al heeft ze dan blond haar (denk haar even in met bruin), denk ik aan Chloë Grace Moretz. Zij zou een goede Taryn zijn…

Vivienne

Ik denk dat Vivienne een sterke vrouw is, die ook wel down-to-earth is (letterlijk, haha), veel waarde hecht aan familie en ook wel een beetje moet lijken op Jude (Emma Watson) en Taryn (Chloë Grace Moretz). Ik ga hierbij dus voor Shailene Woodley!

Locke

Ik denk dat Locke moet worden gespeeld door een personage dat ook slechte personages kan spelen, omdat ik er zelf bij Locke nog niet helemaal over uit ben. Ik ga dus voor Ezra Miller, die een beetje scheef kan grijnzen en zowel goed als slecht kan zijn.

Nicasia

Ik weet dat ze een goed bitchy type met meer onder de oppervlakte dan je zou denken kan spelen, dus ik ga voor Cara Delevigne. Ik zie gewoon Cara Delevigne met gekleurd haar voor me als ik aan Nicasia denk.

De Bom

Altijd als ik aan de Bom denk, denk ik aan Zoë Kravitz. Zij is gewoon zó badass in o.a. Divergent, net als de Bom. Ik denk daarom dat Zoë Kravitz perfect zou zijn voor de rol van een impulsief, loyaal persoon.

De Kakkerlak

De Kakkerlak is een goblin, dus de acteur die hem speelt moet niet te groot zijn, maar op zich wel wat ouder. Omdat hij toch wel een beeeetje creepy is (met een goed hart) ga ik voor Bill Skärsgard, die je misschien wel kent als de clown uit IT. Ik denk dat hij het geweldig zou kunnen spelen.

Hoe zou jouw dreamcast eruit zien? Neem hem vooral over op jouw eigen blog, en tag ons!

3 gedachten over “Elfhame – Mijn dreamcast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: