Boeken waar ik naar uitkijk – najaar 2020 #1

When it’s real – Erin Watt

Ik houuuu van de Royals-serie van Erin Watt, dus ik hoop dat dit boek dezelfde romantische YA-vibe heeft. Het gaat over de popster Oakley, die miljoenen (vrouwelijke) fans heeft, en over Vaughn, die hem moet helpen van zijn badboy-imago af te komen door te doen alsof ze zijn vriendinnetje is. Het boek komt op 20 oktober uit en is hier te pre-orderen op Bol.com en hier op Bazarow.

De Ex – Nicola Moriarty

De Ex is een spannende psychologische thriller de (voor mij onbekende) schrijfster Nicola Moriarty. Het gaat over Georgia, die voor de charmante Luke valt, maar er al snel achter komt dat zijn ex-vriendin hem niet los wil laten. Het boek komt op 8 december uit en is hier te pre-orderen op Bol.com en hier op Bazarow.

Familie liegt nooit – Karen McManus

Ik heb enorm genoten van de eerdere YA-thrillers van Karen McManus en haar nieuwe boek klinkt ook weer heerlijk. Het gaat over neven en nichten die elkaar amper kennen, maar wanneer ze allemaal een brief ontvangen van een oma die ze nog nooit hebben ontmoet om naar een klein eilandje te komen, kan een ontmoeting niet uitblijven. Hij lijkt me weer spannend! Het boek komt op 1 december uit en is hier te pre-orderen op Bol.com.

Tussen de beesten en wilde rozen – Ashley Poston

Eindelijk weer een vette YA-fantasy om naar uit te kijken! Dit boek gaat over Cerys, die in het koninkrijk Aloriya woont, een vredig rijk. Cerys draagt echter een vloek met zich mee, en wanneer er een nieuwe koningin wordt gekroond dalen de dingen die verborgen lagen in het bos van Cerys neer op het koninkrijk, en moet zij vluchten met twee dieren. Het klinkt spannend, interessant dat haar metgezellen dieren zijn en de kaft is prachtig. Het boek komt op 20 oktober uit en is hier te pre-orderen op Bol.com.

Een vloek zo eenzaam – Brigid Kemmerer

Eerder heb je misschien meegekregen dat ik enorm fan was van A Curse so Dark and Lonely, en eindelijk is de Nederlandse vertaling er! Een Vloek zo Eenzaam is een spannende, fantasierijke hertelling van Belle en het Beest. Deze MOET je lezen als je een fan bent van epische fantasy. Het boek komt op 15 oktober uit en is hier te pre-orderen op Bol.com en hier op Bazarow.

Orakel – Thomas Olde Heuvelt

Jaaaaaa, een nieuwe Thomas Olde Heuvelt! Hoewel ik niet blown away was door Hex, vond ik hem alsnog heel tof en deed het me inderdaad denken aan Stephen King. Ik kan dus niet wachten tot zijn nieuwe thriller, Orakel, in de winkels ligt. Het boek komt op 12 januari 2021 uit en is hier te pre-orderen op Bol.com en hier op Bazarow.

Er zijn zoveel boeken waar ik naar uitkijk, dat ik het niet op één post kan houden. Binnenkort vind je dus deel 2! Naar welk boek kijk jij uit?

2 gedachten over “Boeken waar ik naar uitkijk – najaar 2020 #1

  1. Among the beasts and briars staat ook op mijn leeslijst. De nieuwe OldeHeulvelt ga ik denk ik wel weer luisteren. Ik vond Hex erg spannend en Echo ook wel. Al vond ik Echo ook wel heel erge King vibes hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: