Films & series #2

Een tijdje geleden schreef ik deze blogpost over de films en series die ik de laatste tijd gekeken had, en jullie vonden het blijkbaar leuk om te lezen, want hij kreeg een hoop views! Vandaag dus weer een blogpost met de films en series van de afgelopen maand…

Once Upon A Time (seizoen 1)

Mijn vriend en ik begonnen aan Once Upon A Time, op aanraden van een vriendin van ons. Ik hoorde verschillende geluiden van mensen dat ze het een goede serie vonden, maar ook van een aantal die gestopt zijn na het eerste seizoen. Wij vonden het eerste seizoen in ieder geval heel goed, maar weten nog niet of we verder gaan kijken.

Waardering: 4 uit 5.

Rupaul’s Drag Race

Ik keek eerder al seizoen 6 tot en met 11 van Rupaul’s Drag Race, maar deze vakantie heb ik ook seizoen 1 t/m 5 en alle seizoenen van All Stars gezien. Het is gewoon zo’n heerlijke serie! De drag queens zijn geweldig, grappig en iedereen is zó getalenteerd. Oh, en mijn favoriet aller tijden is Bianca Del Rio. ILLITERATE!

Waardering: 4.5 uit 5.

AJ and the Queen

Door mijn bingewatch van Rupaul’s Drag Race werd me natuurlijk AJ and the Queen aangeraden, waarin Rupaul de hoofdrol speelt. Het gaat over een dragqueen die door het land reist om geld te verdienen omdat ze is beroofd door haar ‘vriend’, en een meisje dat met haar meereist om te vluchten van haar drugsverslaafde moeder. Ik kan het niet goed beschrijven, want het heeft drama en humor, maar is ook een prachtig verhaal. Ik snap de negatieve stroom aan reacties op deze serie niet, want ik vond hem erg goed.

Waardering: 4 uit 5.

Zombieland Double Tap

Eén van mijn favoriete films aller tijden is Zombieland, dus toen ik zag dat Zombieland Double Tap online stond, moest ik hem ook meteen kijken. En ik werd niet teleurgesteld! De gekke, droge, sarcastische humor is er weer, de bizarre twists maar natuurlijk ook de geweldige acteurs, maken dat deze film een pluim verdient.

Waardering: 4 uit 5.

Sorry dat ik zo lyrisch ben, jongens, maar ook deze film was geweldig. Ik schaam mezelf dat ik nooit eerder Twelve Monkeys keek, want normaal hou ik van thriller/mystery/sci-fi, en Twelve Monkeys (Met Bruce Willis en Brad Pitt) is toch echt een klassieker. Krankzinnig, moeilijk, maar ook enorm goed. Kijk hem.

Waardering: 4.5 uit 5.

Geen slechte films en series dit keer! Mocht je film/serie aanraders hebben, laat ze dan vooral achter en misschien komen ze terug in de volgende post. Heb jij onlangs nog goede films/series gezien?

Eén opmerking over 'Films & series #2'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: