Wat ik las in juni

De afgelopen maand was ik erg druk met mijn scriptie, maar had ik in het lekkere weer wel tijd om lekker in de zon te zitten en te lezen. Ik heb 7 boeken gelezen, waaronder een paar pareltjes. Dus sit back and relax, dan vertel ik je over mijn gelezen boeken!

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay – Nicola May

Ik kan hier nog niet veel over zeggen omdat ik meedoe met de blogtour én omdat het boek nog niet uit is, maar het is het laatste deel in de Cockleberry Bay serie en ik vond hem een stuk leuker dan het tweede deel, waarvan je de recensie hier kan lezen.

Raak me. Niet – Laura Kneidl

Raak me. Niet was het eerste prachtige deel van de NA-roman van Laura Kneidl, over Sage die met een angststoornis kampt en de knappe Luca tegenkomt. De karakterontwikkeling was top en het was een heerlijk boek voor tussendoor. Mijn volledige recensie kun je hier lezen.

Waardering: 4 uit 5.

Verlies me. Niet – Laura Kneidl

Verlies me. Niet is het tweede en laatste deel in de duologie van Laura Kneidl. Ik vond hem helaas niet zo goed als het eerste deel, maar het was alsnog een hele vermakelijke duologie voor tussendoor. Hopelijk worden er meer boeken van Kneidl vertaald! Mijn volledige recensie kun je hier lezen.

Waardering: 3 uit 5.

Het Huwelijk van Tijd en IJs – Guido Eekhaut

Het Huwelijk van Tijd en IJs is een thriller van Guido Eekhaut. Het was echter absoluut niet mijn ding, de schrijfstijl was verschrikkelijk en ik miste de spanning. Mocht je benieuwd zijn naar mijn volledige recensie, dan kun je die hier vinden.

Waardering: 2 uit 5.

The Perfectionists – Sara Shepard

Opnieuw een tweeluik: The Perfectionists van Sara Shepard. En man, wat heb ik daarvan gesmuld! The Perfectionists is een heerlijk, verslavend en spannend begin van een tweeluik dat smeekt om meer! Als je mijn volledige recensie (inclusief die van The Good Girls) wil lezen, klik dan hier.

Waardering: 4 uit 5.

The Good Girls – Sara Shepard

The Good Girls is het tweede en laatste deel in het spannende tweeluik van Sara Shepard. Het is zo spannend en zo goed, met een geweldige plottwist. Ik vond het zelfs nog beter dan deel 1!

Waardering: 4.5 uit 5.

Hex – Thomas Olde Heuvelt

Hex was een aparte beleving voor mij. Het is een thriller/horrorboek in de stijl van Stephen King, dus verwacht een wat langzamere opbouw, maar een bizarre twist en een fantasy-aspect. Uiteindelijk vond ik het boek wel goed, maar als je me op de helft had gevraagd wat ik ervan vond, zou ik zeggen dat ik de hype niet begreep.

Waardering: 3 uit 5.

De linkjes in de titels van de boeken zijn affiliate linkjes van Bazarow. Je betaalt niets extra, maar ik krijg wel een kleine commissie wanneer je dit doet. En een leuk pluspuntje: Een deel van de opbrengst gaat terug naar de boekhandelaren!

Hoeveel boeken las jij in juni?

4 gedachten over “Wat ik las in juni

  1. Juni was voor mij niet zo’n lekkere leesmaand als mei, maar dat kon ook bijna niet meer overtroffen worden. Ik las de duologie van Laura Kneidl in Mei en The Perfectionists ligt hier nog steeds te wachten. Hex trouwens ook, maar het trekt mij niet naar zich toe ofzo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: