DIY-day: Bier brouwen en boeken beschilderen

Vorige dinsdag was ik in een hele luie bui, en besloot ik dat ik de volgende dag superproductief zou zijn. Ik vroeg jullie op Instagram of jullie wilde dat ik mijn dag in een fotoblog liet zien, en daar werd positief op gereageerd. Dus bij deze!

Ik begon mijn dag met sporten! Als ik ga sporten ga ik hardlopen, dansen of doe ik een workout van Popsugar of Blogilates. Dit keer koos ik voor dansen met TheFitnessMarshall.

Na het sporten en douchen zocht ik mijn kleding uit. De winterkleding eruit, de zomerkleding erin! Ook nam ik belangrijke besluiten: Alles wat ik niet droeg afgelopen winter ging weg.

Ik zette de spullen klaar voor mijn DIY waarbij ik de zijkanten van mijn boek beschilderde (sprayed edges) en het ging heel goed! Check de video hier. Het eindresultaat vind je zometeen onderaan (het moest drogen, haha).

Even een snelle galerij: Iets voor het middaguur wilde ik wat dingetjes ophalen, maar daarvoor wilde ik eerst met DUO bellen om mijn OV stop te zetten. Ik stond echter meer dan 20 minuten in de wacht en omdat ik een ongeduldig mens ben, heb ik opgehangen en ben ik maar met ze gaan chatten. Terwijl ik wachtte heb ik een aantal paaskaarten geschreven voor ouderen in mijn woonplaats, zij kunnen nu wel een kaartje gebruiken. Ik sprong op de fiets en heb de kaarten afgegeven, een mobielstandaard gehaald bij de Action, een mysterybeer (waarvan je de video hier kan vinden) bij de lokale slijter opgehaald en een leuke kleurplaat die mijn vriend uitgeprint had voor mij opgepikt.

Toen was ik moe en ging ik in de zon zitten met een mandarijntje. Ben ik de enige autist die die witte velletjes er altijd afpulkt?

Ook maakte ik een begin met brouwen met een beer making kit van Mikkeller/Brooklyn Brew Shop. Man, man, man, wat had ik dat onderschat! Laat het me weten als je een compleet artikel wilt lezen over mijn bierbrouwproces. Ik kan je alvast een spoiler geven: Het duurt lang en is veel werk. Ondertussen had ik even tijd om verder te schilderen.

En toen werd het langzaam avond! Ik heb ’s avonds nog met mijn vriend (onder het genot van een biertje) de kleurplaat ingekleurd, en mijn boek was eindelijk droog en redelijk goed gelukt! Het bier moet nu twee weken staan, dus dat duurt nog eventjes. Ik ben zo benieuwd wat ervan gaat worden, want het lijkt nog niet allemaal goed te gaan…

Willen jullie vaker zo’n dag in mijn leven zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: