Gelezen in januari

Het leek me leuk om jullie, mijn bloglezers, vanaf vandaag ook mee te nemen in mijn lees-journey van de afgelopen maand. Ik ga niet uitwijden over elk boek, maar vertel jullie hoeveel boeken ik heb gelezen, hoewel sterren ze van mij kregen en in het kort wat ik ervan vond!

  1. Volg me – Joyce Spijker
    Ik had meer verwacht van Volg Me. Ik had een goede thriller verwacht met een hoop spanning (zo wordt het ook geadverteerd) maar het was eigenlijk meer een ietswat spannende roman. Niet slecht, maar ik had meer verwacht.

‘Het is een vermakelijk verhaal dat interessant gehouden wordt door de wisselende perspectieven en het vernieuwende, actuele thema. Spijker weet absoluut een goed boek te schrijven, wat de titel ‘thriller’ wellicht nét niet verdient.’

Genre: Thriller
Uitgeverij: Ambo Anthos
Prijs: 16,99
Waarderingundefined
Link naar mijn recensie: Hebban-recensie

2. Het Vijfde Meisje – J.D. Barker
Na mijn enorme hype over Horen, Zien, Zwijgen (die nu trouwens maar 11 euro kost, sla je slag!) verbaast het je vast niet dat ik het tweede deel van de Sam Porter serie ook geweldig vond. Wat kan ik zeggen? Het is gewoon retespannend.

‘Al met al is het Vijfde Meisje is een waardig vervolg van Horen, Zien, Zwijgen. Het tempo zit er flink in, het verhaal is dynamischer en de karakters zijn opnieuw interessant. De moeilijkheid zit hem nu in het wachten tot april, want met zo’n cliffhanger is het moeilijk je geduld te bewaren…’

Genre: Thriller
Uitgeverij: Boekerij
Prijs: 15,99
Waarderingundefined
Link naar mijn recensie: Hebban lezersrecensie

3. Onverwacht – Jenni Hendriks & Ted Caplan
Flauw genoeg mag ik hier nog niks over delen, omdat het boek pas uitkomt op 11 februari. Maar ik kan je stiekem wel alvast zeggen dat ik hem heeeeel leuk vond, en dat ik nu de leesclub op Hebban coördineer.

Genre: Young Adult
Uitgeverij: Gottmer
Prijs: 17,99

4. Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers
Tja, tja, wat kan ik ervan zeggen. Ik ben niet zo van de zoetsappige romannetjes, en dit was er eentje. Hoewel de karakters wel een beetje diepgang hebben (thank God) werd ik er niet warm of koud van.

Genre: Feelgood
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Prijs: 15
Waardering


5. Merel – Sarah Moon
Een jaar geleden kocht mijn vader dit boek voor me, en ik wilde hem al een tijdje lezen. Deze maand kwam het er eindelijk van! Het is een mooi boek over een meisje (Merel dus) die op een dak gevonden wordt. Iedereen denkt dat ze zelfmoord wilde plegen, maar Merel laat er niks over los. Een erg mooi coming-of-age boek.

Genre: Young Adult
Uitgeverij: Lemniscaat
Prijs: 14,95
Waardering:

6. Het Grote Bierspelletjes Handboek
Priscilla (bookaddictnl) wees me op dit leuke boek, wat totaal binnen mijn straatje past: Een boek over bier en spelletjes! Ik vind drankspellen enorm leuk om te spelen met vrienden, en dit boekje is daar perfect voor. Super handzaam, variërend in moeilijkheidsniveaus en erg goedkoop!

Genre: Non-fictie
Uitgeverij: Lantaarn Publishers
Prijs: 8,50
Waardering:
Link naar mijn recensie: Instagrampost

7. Heks & Jager – Shelby Mahurin
Heks & Jager mocht ik lezen voor de Boekenkrant, die vind je dus in de editie van (als het goed is) maart. Alleen mag ik er ook nog niks over zeggen, wat zo frustrerend is!

Genre: Young Adult
Uitgeverij: Harpercollins
Prijs: 19,95

Ik heb dus 7 boeken gelezen, wat ik prima vind. Hoeveel boeken heb jij gelezen deze maand?

Eén opmerking over 'Gelezen in januari'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: